Valitse sivu

KirjaKohtaamossa jaetaan ajatuksia tietokirjoista

Haluaisitko päästä jakamaan lukemasi tietokirjan herättämiä ajatuksia ja oppia lisää yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa?

KirjaKohtaamo kokoaa yhteen omasta ja yhteisönsä hyvinvoinnista kiinnostuneet tietokirjojen lukijat, jotka haluavat syventyä kirjojen tarjoamiin oppeihin ja harjoituksiin.

KirjaKohtaamossa ei tarvitse olla himolukija – tärkeintä on uteliaisuus ja halu jakaa oivalluksia muiden kanssa.

Pienessä, 4-7 hengen ryhmässä pääset keskustelemaan valitun kirjan herättämistä ajatuksista ja kokeilemaan sen tarjoamia harjoituksia ja oppeja. Eikä huolta, et joudu ahmimaan lukemisen kanssa – tapaamisissa käsitellään kirjan yhden tai parin luvun antia kerrallaan.

KirjaKohtaamo™ on paikka, jossa voit jakaa ajatuksia samanlaisista kirjoista kiinnostuneiden ihmisen ryhmässä, luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Kutsu ensimmäiseen KirjaKohtaamoon

Kutsun ensimmäiseen KirjaKohtaamoon hyvinvoinnista kiinnostuneita lukijoita Riihimäelle.

Ensimmäisenä kirjana on tarkoitus käsitellä kirjastoista ja äänikirjapalveluistakin löytyvää Anders Hansenin suomennettua kirjaa Aivoblues: Miksi voimme huonosti vaikka kaikki on hyvin.

Tämä KirjaKohtaamon ensimmäinen kirja herättää mielenkiintoisia ajatuksia mm. yksinäisyyden vaikutuksesta hyvinvointiimme. Voit ehdottaa myös muuta kirjaa käsiteltäväksemme.

Voit ilmoittautua mukaan ensimmäiseen tapaamiseen vaikka et vielä tietäisi haluatko osallistua useampaankin tapaamiseen jatkossa. 

Seuraavien tapaamisten ajankohtia ja tiheyttä voimme suunnitella yhdessä mukaan ilmoittautuvien kesken. Ainakin ensimmäisen tapaamisen kestoksi on suunniteltu 1,5 tuntia, jotta kaikilla on aikaa jakaa ajatuksiaan.

Et tarvitse kirjan aiheesta aiempaa kokemusta tai asiantuntemusta – riittää että olet utelias ja haluat jakaa ajatuksiasi. Pieni ryhmämme tarjoaa sinulle luottamuksellisen ympäristön, jossa voit kokeilla kirjan tarjoamia harjoituksia ja oppeja vertaisiohjaajan ja muiden osallistujien kanssa.

Tämä ensimmäinen KirjaKohtaamo Riihimäellä on maksuton Aivoblues -kirjaan liittyvien kolmen kokoontumisten osalta.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan KirjaKohtaamoon.
Laita viestiä nyt ja varmista paikkasi!
Ilmaise kiinnostuksesi sähköpostilla jari@mobicon.fi tai soita puh. 0405 461 461

Kohtaamisiin

Jari Peltola
NLP Coach
Kohtaamo